marți, 22 martie 2016

Localul pentru botezuri LA ROUSSE

Localul pentru botezuri LA ROUSSE

sala de botez de pe raza orasului Timisoara te invita sa vii cu scopul de a discuta despre petrecerea anului. Restaurantul LA ROUSSE detine trei locatii de inchiriere la evenimente, in functie de marimea evenimentului, avem incaperea mica unde include garantat in oferta finala: de la decorul pana la pregatirea preparatelor din timpul petrecerii dar si servirea invitatilor. Adsesea clientela noastra isi arata interesul de sali nunti Timisoara, informandu-se prin altii prieteni care sau au pregatit evenimente in genul nunti , petrecere de anul nou, la restaurantul nostru si au fost multumiti, ori ne-au gasit pe de pe siteuri de restaurante.

Aveti casa in vecinatate cu Strada Samuil Sagovici din Timisoara? Beton, deoarece localul LA ROUSSE Timisoara se afla in apropierea dumneavoastra.

Daca va doriti sa va casatoriti, puteti sa rezervati sala restaurantului LA ROUSSE , avem pretul de invitat care este in valoare de 167 Lei, costul poate sa difere in functie de continut, pachetul solicitat de clienti este meniu "Promotional All Inclusiv".


LA ROUSSESala pentru botez

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu